Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Raluca Drăgan, fost CFO la One United Properties, va conduce departamentul financiar al Meta Estate Trust

Meta Estate Trust SA este un holding lansat pe piața imobiliară de către un grup de antreprenori cu expertiză în domeniu. Modelul de business presupune investiții imobiliare, cu focus pe segmentul rezidențial urban mare.
Raluca Dragan

Raluca Drăgan a preluat funcția de Chief Financial Officer (CFO) al holdingului. Ea activează de peste 17 ani în domeniul financiar. Înainte de a se alătura echipei Meta Estate, Raluca a fost CFO pentru One United Properties și anterior a lucrat timp de 14 ani în Ernst & Young, una dintre cele mai mari companii de consultanță financiară și audit din lume. Raluca a absolvit Academia de Studii Economice din București cu o diplomă de licență și un masterat în finanțe și bănci. Este membru al Asociației Contabililor Autorizați (ACCA) și membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

Am intrat în contact cu Raluca în timp ce se documenta despre conceptul Meta când a decis să devină acționar la noi. Având în vedere competențele dobândite anterior și expunerea la procese de creștere accelerată, este un câștig foarte mare pentru noi să o avem pe Raluca în poziția de CFO. Aportul ei va fi important în dezvoltarea companiei, atât pe piața imobiliară, cât și pe piața de capital din România”, a declarat Eugen Voicu, cofondator Meta Estate Trust.

Obiectivul managementului Meta Estate Trust este atingerea unei ținte de randament proiectată ca medie anuală în primii ani de aproximativ 15%.

În data de 27 septembrie 2021, compania a aprobat majorarea capitalului social cu suma de 35,9 de milioane de lei, sumă propusă pentru a fi atrasă de la investitorii interesați printr-un plasament privat estimat a se derula în a doua jumătate a lunii noiembrie. În luna aprile 2022, Meta Estate Trust intenționează să se listeze la bursă pe piața AeRO.

Meta Estate Trust este administrată de cei cinci inițiatori ai proiectului: Eugen Voicu – prin Certinvest Management Solutions, Ionuț Nicolescu – președinte SVN România, Adrian Stanciu – membru fondator al Erudio și Ascendis Consulting, compania Delta Studio – prin antreprenorii Dragoș Bonea și Alex Bonea și Cosmin Mizof, cu sprijinul unui Advisory Board format din cinci acționari: Ilinca Von Derenthall, Marian Alecu, Andreea Păun, Marius Scuta și Viorel Nica.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii