Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Ralph Lauren prezintă un ceas inspirat de una dintre cele mai rare maşini clasice din toate timpurile

Iubitor de ceasuri mecanice sau de maşini clasice? Oricare ar fi raspunsul, lansarea Ralph Lauren Automotive Skeleton e o ştire de interes pentru ambele categorii de pasionaţi. Primul model scheletonizat al producătorului e inspirat de stilul de design ale luiBugatti Type 57SC Atlantic Coupe, una dintre cele mai frumoase maşini de epocă, dar şi dintre cele mai rare.
 aboneaza-te
19.RL_AUTOMOTIVE_BUGATTI

Poate un ceas cu design modern sa surprinda spiritul unei masini produse pentru prima data acum 77 de ani? Ralph Lauren e de parere ca da! Drept dovada, producatorul a prezentat un model construit pentru aaduce aminte de 1938 Bugatti Type 57SC Atlantic Coupe, o masina clasica aflata in propria colectie, cunoscuta ca una dintre cele mai rare modele de epoca.

Un ceas cu siguranta extravagant, RL Automotive Skeletonimbina un cadran decupat cu detaliul unei lunete fabricate dintr-un lemn de esenta tare si prelucrata pentru a imita bordul masinii de epoca. Sase suruburi mari functionale tin bezelul strans de carcasa in timp ce cadranul e dominat de rotile colorate aramiu si indicatoarele in forma de sabie tratate cu SuperLuminova pentru lizibilitate maxima.

Cadranul skeletonizat este primul din istoria producatorului si permite admirarea mecanismului RL 1967 proiectat de IWC pentru Ralph Lauren. Carcasa modelului are un diametru impresionant de 44.8 mm si un capac transparent fumuriu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii