FacebookTwitterLinkedIn

Pe langa parteneriatele cu evenimente de elita, Raiffeisen Premium si-a propus sa ofere clientilor sai experiente inedite. Astfel, in perioada 15 aprilie – 30 iunie se deruleaza campania promotionala “Noi orizonturi ti se deschid: de la premium la desavarsit”.

La sfarsitul acestei campanii Raiffeisen Bank isi va premia doi dintre clientii noi Premium. Premiile constau in doua pachete turistice exclusiviste: o experienta gourmet in Toscana, taramul de vis al Renasterii italiene si al gusturilor rafinate si un sejur exotic in Tanzania si Zanzibar, care imbina fericit experienta safari cu cateva zile de relaxare pe malul oceanului. Fiecare premiu va fi oferit catigatorului si unui insotitor ales de acesta.

Mai multe detalii privind  criteriile de eligibilitate se gasesc in regulamentul concursului, pe site-ul dedicat, www.raiffeisenpremium.ro, si pe www.raiffeisen.ro.

Mai multe informatii despre serviciul Premium Banking de la Raiffeisen Bank puteti obtine apeland numarul 0800 811 111, accesand site-ul dedicat, www.raiffeisenpremium.ro,sau in oricare dintre  agentiile Raiffeisen Bank.