Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Raiffeisen restrânge activităţile din Ungaria

Divizia din Ungaria a Raiffeisen Bank International (RBI) va reduce la jumătate numărul de sucursale, de la 112 la 67, va restrânge cheltuielile cu 20% şi se va concentra mai mult pe serviciile oferite companiilor şi pe activităţile de private banking, decât pe operaţiunile de retail, scrie MEDIAFAX.
raiffeisen.jpg

De asemenea, numărul angajaţilor va fi redus cu 15% până la sfârşitul anului 2016, majoritatea concedierilor urmând să aibă în 2015, relatează Portfolio.hu, citat de MEDIAFAX.

Banca intenţionează să se concentreze pe operaţiunile unde deţine o poziţie mai puternică, respectiv pe segmentul companiilor mari, mijlocii şi mici, precum şi pe clienţii premium şi cei ai operaţiunilor de private banking, a declarat directorul general al Raiffeisen Ungaria, Heinz Wiedner, care a subliniat angajamentul băncii austriece pe piaţa ungară. Raiffeisen va reduce la jumătate numărul de sucursale, urmând să se orienteze tot mai mult către serviciile prin canale digitale, pentru a reflecta modificarea comportamentului clienţilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii