Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Afaceri |
|

Raiffeisen Leasing a atins o valoare a bunurilor finanţate de 377 mil. lei în 2020

Raiffeisen Leasing, parte a grupului Raiffeisen din România, a înregistrat la finalul anului 2020 o valoare a bunurilor finanţate de 377 de milioane de lei, în scădere semnificativă cu 44,8% față de anul precedent.  
Raiffeisen Bank

Valoarea bunurilor finanțate de Raiffeisen Leasing, divizia de leasing a băn­cii cu acelaşi nume, a înregistrat o scădere cu 44,8% în 2020, față de anul precedent.

Deşi este încă prematur să facem o evaluare a situaţiei generate de pandemia Covid-19 în piaţa de leasing, este cu siguranţă limpede pentru toată lumea că un impact semnificativ se va resimţi la nivelul pieţei şi drumul redresării va fi unul cu multe provocări şi de durată“, a declarat Bob De Man, CEO al Raiffeisen Leasing, pentru presa locală.

El a mai adăugat că, în anul 2021, Raiffeisen Leasing va continua să acopere nevoia de finanţare existentă la nivelul economiei, pentru a susţine reconstrucţia și relansarea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii