Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Bănci |
|

Raiffeisen Bank a lansat serviciul cash-back în benzinăriile Rompetrol, prin POS-urile băncii

Raiffeisen Bank în parteneriat cu Rompetrol Downstream au lansat serviciul cash-back, prin care un client poate solicita avans numerar în limita a 200 lei, atunci când face cumpărături în benzinăriile Rompetrol și plătește prin card, la POS-urile băncii.
raiffeisen.jpg

Pentru a putea solicita avans numerar la POS cardul trebuie să aibă activă această funcționalitate de la banca emitentă. Toate cardurile emise de Raiffeisen Bank, inclusiv cele înrolate în wallet-uri cum ar fi RaiPay, au activată această funcționalitate.

Beneficiile acestui serviciu pentru deținătorii de carduricsunt: simplitate, rapiditate, comision 0 la retragere numerar și evitarea unui drum la bancomat, pentru extragere sume de până la 200 lei.

Raiffeisen Bank și Rompetrol Downstream nu percep nici un comision pentru operațiunile de eliberare de numerar realizate în stațiile Rompetrol. Se poate solicită cash-back doar atunci când se face plata prin card pentru achiziția de carburant sau a unui bun/serviciu oferit în magazinul și restaurantul Hei.

Acest serviciu este disponibil la nivel național, în toate cele 158 de benzinării Rompetrol.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii