Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Raiffeisen Bank își extinde rețeaua de distribuție a fondului de pensii facultative Raiffeisen Acumulare

Peste 300 de agenți de marketing - angajați ai Raiffeisen Bank, a patra - a cincea bancă din România, în funcție de active, din 70 de agenții mari ale băncii - au fost autorizați de către Autoritatea de Supraveghere Financiară să distribuie fondul de pensii facultative „Raiffeisen Acumulare”, administrat de Raiffeisen Asset Management.
 aboneaza-te
raiffeisen.jpg

Raiffeisen Acumulare este fondul de pensii facultative al grupului Raiffeisen în România și a fost lansat în iulie 2008.

Fondul a înregistrat un randament de la lansare de 115%, dar reprezentanții băncii recunosc că performanță anterioară nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare.

De asemenea, începând cu 1 octombrie 2018, comisioanele de administrare ale fondului vor fi scăzute de la 4% la 1,5% din sumele virate și 0,15%/luna din valoarea activului net.

În cei 10 ani de la lansare, fondul de pensii facultative „Raiffeisen Acumulare” este un etalon de performanță și stabilitate, între produsele din portofoliul nostru. Credem că a venit momentul să-l facem mult mai accesibil prin extinderea rețelei de distribuție, dar și prin reducerea semnificativă a comisioanelor. Cu toții dorim să ne bucurăm de viață și la pensie, iar Raiffeisen Acumulare poate fi fondul din oferta noastră cu cel mai mare impact social pentru investitorii noștri. Conștientizarea acestui impact înseamnă pentru noi, membrii echipei care ne ocupăm de acest fond, responsabilitatea de a genera un nivel de performanță peste medie, ceea ce am și dovedit în cei 10 ani”, a spus Răzvan Szilagyi CEO Raiffeisen Asset Management.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii