Cautare
, Contributor

Internet |
|

Raiffeisen Bank a devenit prima bancă din România care utilizează Google Apps for Work

Raiffeisen Bank a decis să inițieze un proces de schimbare din interior și să îmbunătățească modul în care angajații săi comunică și colaborează.
raiffeisen.jpg

Primul pas al acestei inițiative a fost acela de a utiliza Google Apps for Work ca soluție e-mail, de stocare și partajare a documentelor, împreună cu introducerea unei noi rețele sociale și îmbunătățirea accesului de pe telefonul mobil prin intermediul Android for Work. Raiffeisen Bank a devenit astfel prima bancă româească care trece la Google.

Nevoile clienților băncilor au evoluat semnificativ în ultimii ani: mulți dintre aceștia folosesc laptopuri sau dispozitive mobile pentru a-și accesa conturile de oriunde, oricând. În același timp, așteptările lor de la bănci sunt ca acestea să fie mai flexibile în ceea ce privește comunicarea, răspunsul la solicitări sau oferta de produse și servicii.

Utilizarea Google Apps for Work le permite angajaților Raiffeisen să colaboreze în timp real la realizarea unor documente, să împărtășească bune practici și să comunice mai eficient, iar Android for Work le permite să fie și mai productivi prin intermediul telefonului mobil.

Google Apps for Work este o suită de instrumente de colaborare în cloud, care include Gmail, Google Drive, Google Hangouts, Google Calendar, Google Docs, precum și rețeaua enterprise de socializare Google+.

„Trecerea la Google Apps este un pas către transformarea noastră digitală, scopul fiind acela de a schimba modul în care angajații Raiffeisen Bank lucrează […]”, a declarat Carl Rossey, vicepreședinte Operațiuni și IT, Raiffeisen Bank. „Am convingerea că introducerea noilor instrumente colaborative ne va ajuta saă accesăm mai rapid informațiile, să împărtășim cunoștințe și să facem trecerea de la cooperare la colaborare”, a adăugat acesta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii