FacebookTwitterLinkedIn

Creditul este garantat de EximBank în proporție de 90%, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari.

Finanțarea va acoperi atât cheltuielile aferente contractelor comerciale ale companiei în derulare (de la achiziționarea mărfii și până la desfacerea produselor pe piețele interne și externe), cât și cheltuielile generale.

“Finanțarea ne va ajuta să susținem creșterea activității noastre, într-o perioadă în care avem lichidități limitate. În paralel cu dezvoltarea noastră pe piața locală, prin extinderea numărului de clienți și prin lărgirea portofoliului de produse, ne îndreptăm atenția și spre piețele externe. Primele rezultate au venit în urma prezenței noastre la târgul de profil din Hong Kong în 2019 și 2020. Am încheiat parteneriate cu o serie de distribuitori din Grecia, Serbia și Croația pentru desfacerea propriilor articole, dar și pentru dezvoltarea de produse în regim “private label”. În prezent, suntem în negocieri pentru începerea colaborării și cu parteneri din Italia si Mexic”, a spus Bogdan Ciungradi, director general la Noriel Impex SRL.