Cautare
, Contributor

CORONAVIRUS |
|

Rafila: Primele doze de vaccin anti-COVID ar putea să apară până la finalul anului

Vaccinul anti-COVID ar putea costa între 5 euro și 20 de euro, iar primele doze ar putea să apară până la finalul anului.  
Alexandru Rafila

Vaccinul anti-COVID ar putea costa între 5 euro și 20 de euro, iar primele doze ar putea să apară până la finalul anului, afirmă Alexandru Rafila.

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre companiile care sunt pregătite să ofere un vaccin anti-COVID-19 , dar și despre momentul în care în România vor fi livrate primele doze, scrie digi24.

Cred că până la sfârșitul anului, vor ieși cel puțin două vaccinuri. Prețul unei doze de vaccin ar putea costa între 5 euro și 20 de euro. Nu este un preț de nesuportat. Cu precizarea că vor fi două doze de vaccin. Al doilea vaccin se va face la un interval de 30-60 de zile”, a declarat Alexandru Rafila.

Rafila a vorbit și despre despre companiile care sunt pregătite să ofere un vaccin. Potrivit acestuia, în decembrie 2020 ar putea să apară cel puțin două vaccinuri, produse de cele patru mari companii AstraZenaca, Sanofi GSK, Moderna și Pfizer.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii