Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Rafale de împușcături lângă Casa Albă. Donald Trump fost scos imediat din conferința de presă

Un incident armat lângă Casa Albă l-a făcut pe preşedintele Statelor Unite Donald Trump să părăsească brusc conferinţa de presă, relatează BBC.
 aboneaza-te
Donald Trump shutterstock_1190031697

Preşedintele a părăsit sala de briefing a Casei Albe la aproape trei minute după ce începuse să vorbească, fără o explicaţie, în timp ce un agent al serviciului de securitate i-a cerut să iasă.

A fost un schimb de focuri în faţa Casei Albe“, a declarat Trump reporterilor după ce s-a întors câteva minute mai târziu. “Forţele de ordine au împuşcat pe cineva, pare a fi suspectul, iar acum este acum în drum spre spital (…). Nu vă pot spune încă nimic despre starea acestuia”, a declarat el.

El a mai spus că situaţia se afla “foarte bine sub control” şi că nimeni altcineva nu a fost rănit în timpul incidentului, care a avut loc “lângă gard dar în afara complexului”.

Secret Service a anunţat ulterior pe Twitter că unul dintre ofiţerii săi a fost de asemenea dus la spital ca urmare a incidentului armat. Complexul a fost închis în urma incidentului.

„Aţi fost surprinşi, eu am fost de asemenea surprins, cred că este probabil destul de neobişnuit“, a spus Trump, adăugând că a fost dus în Biroul Oval după ce a fost escortat afară din sala pentru mass-media. “Nici măcar nu m-am gândit să nu mă mai întorc”.

Preşedintele a mai spus că el crede că suspectul era înarmat dar nu cunoştea detaliile, precum tipul de armă sau dacă el a fost ţinta vizată şi a adăugat că oficialii vor difuza alte informaţii mai târziu.

Trump a lăudat serviciile secrete şi a spus că se simte în siguranţă. „Par eu zdruncinat?”, a întrebat el retoric, răspunzând la întrebarea dacă a fost afectat de împuşcături.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii