Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Rafael Nadal: „Nu înţeleg prea bine de ce nu putem juca tenis, în timp ce mulţi oameni merg la serviciu”

Jucătorul de tenis Rafael Nadal (Spania), numărul 2 în clasamentul ATP, s-a întrebat luni, pe Instagram, de ce jucătorii de tenis nu pot practica sportul lor, în timp alţi angajaţi continuă să lucreze, în ciuda izolării impuse din cauza pandemiei de Covid-19, informează Agerpres, conform AFP.
nadal

Rafael Nadal: „Este adevărat că nu înţeleg prea bine de ce nu putem juca tenis, în timp ce mulţi oameni merg la serviciu”, a afirmat ibericul în cursul unui videochat live, chestionat în legătură cu modul în care se antrenează în această perioadă. “Mai ales în sportul nostru, unde păstrăm distanţe de siguranţă”.

Spania este plasată în stare de urgenţă până pe 9 mai, cu populaţia izolată la domiciliu şi economia oprită aproape în totalitate, cu excepţia câtorva sectoare, notează Agerpres.

Rafael Nadal: „Am înţeles situaţia, dar cu toate astea există multe lucruri care nu sunt logice. Însă trebuie să acceptăm regulile şi să trăim cu ele. Am înţeles că suntem într-o situaţie foarte complicată, că guvernul se confruntă cu o situaţie fără precedent şi înţeleg, de asemenea, că cine se poate antrena sau nu este ultimul lucru la care ei se gândesc”.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii