Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SmallBusiness |
|

Raed Arafat: Noi măsuri de relaxare de la 1 iunie

Raed Arafat, șeful DSP, a declarat că numărul cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus este unul stabil, ceea nu înseamnă însă că pericolul a trecut.
 aboneaza-te
Doctor Raed Arafat, sercretar de stat în Mninisterul Sănătății

Raed Arafat, șeful DSP, a declarat că numărul cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus este unul stabil, ceea nu înseamnă însă că pericolul a trecut. Măsuri suplimentare de relaxare a restricțiilor vor fi stabilite începând cu 1 iunie. Pentru cei care se așteptau ca mall-urile să se redeschidă, șeful DSP a menționat că acest scenariu este puțin probabil de la 1 iunie, potrivit Mediafax.

“Numărul cazurilor este stabil – per ansamblu suntem într-o scădere, dacă luăm procentul cazurilor pozitive comparativ cu numărul testelor, dar situația nu e este perfect rezolvată. Mai este timp care trebuie să treacă până avem certitudinea că situația este într-adevăr sub control”, a declarat Arafat, conform Antena 3.

Măsurile suplimentare nu au fost încă specificate. Acestea urmează să fie făcute publice în ședința de joi, de la Palatul Cotroceni.

“Unele aspecte vor rămâne restricționate pe o perioadă mai lungă, majoritatea lucrurilor care ne aproprie de o viață normală probabil că se vor rezolva până în 15 iunie. Totuși sunt anumite activități care pot fi considerate în continuare de către specialiști riscante și să se recomande o perioadă mai lungă de limitare. Pot să spun că în 1 iunie va fi o etapă, în 15 iunie va fi o etapă”, a mai adăugat Raed Arafat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii