Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Raed Arafat despre sărbători: „Sfatul clar este respectarea regulilor şi limitarea la maxim a mobilităţii”

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a recomandat, pentru sărbătorile care urmează, respectarea regulilor sanitare şi limitarea la maximum a mobilităţii şi a întâlnirilor cu persoanele cu care nu avem contact în mod obişnuit, informează Agerpres.
Doctor Raed Arafat, sercretar de stat în Mninisterul Sănătății

„Din punct de vedere al sărbătorilor care urmează, sfatul clar este respectarea regulilor şi limitarea la maxim a mobilităţii şi a contactului, mai ales cu persoanele cu care nu stăm şi nu avem contact obişnuit ei tot timpul, purtarea măştii”, a spus, duminică, la Antena 3, Raed Arafat, conform Agerpres.

Potrivit acestuia, semnalele primite în urma carantinării unor localităţi sunt „pozitive”, rata de infectare fiind în scădere.

Raed Arafat: „Avem, în acest moment, diferite situaţii. Avem zone care sunt la incidenţa peste 3 la mie, avem zone între 1,5 si 3 la mie, localităţi şi judeţe chiar. Avem zone care se află sub carantină la acest moment, localităţi care urmează să iasă, dacă coboară la un nivel satisfăcător. Semnalele pe baza carantinării care s-a făcut sunt pozitive”.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii