Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Radu şi Cristina Timiş

Avere: 98-100 milioane de euro Reşedinţă: Bucureşti Domeniu:  Retail şi producţie alimentară, construcţii

Radu Timiş a uimit pe toată lumea cu schimbările produse în 2009. După ce şi-a schimbat echipa de manageri şi a mutat afacerile în Cipru, antreprenorul a anunţat că va face tot posibilul pentru a creşte businessul de mezeluri pe care îl conduce singur. Totuşi, companiile sale au înregistrat cifre de afaceri mai mici decât în 2008 şi au avut un profit nesemnificativ.

Grupul CrisTim, fondat de soţii Timiş în 1994, are divizie de mezeluri, o reţea de magazine (CrisTim), o divizie de produse semipreparate, ferma de la Filipeştii de Pădure şi o societate de construcţii. În 2009, divizia de mezeluri (societatea CrisTim 2 Prodcom) a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 80 milioane euro, în scădere cu 12 milioane euro faţă de anul precedent. Confom declaraţiilor date în presă, proprietarul CrisTim crede că principala problemă cu care se confruntă în prezent este concurenţa.

Producătorul deţine în prezent o cotă de piaţă de 16% în valoare şi 14,8% în volum, conform datelor MEMRB, citate de Timiş. Grupul CrisTim este format din cinci linii de business, respectiv mezeluri, ready meal (Recunoştinţa şi CrisTim 2 Prodcom), reţea de magazine CrisTim (CrisTim Impex), ferma (Eco-Ferm) şi construcţii (Sensconstruct).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii