Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Radu Mazăre

Radu Mazare.jpg
Avere: 9-10 milioane de euro Vârsta: 42 de ani Reşedinţa: Constanţa Domenii:Media, turism

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a renunţat, vara acesta, la escapadele de pe plajele însorite din Brazilia şi s-a delectat cât e ziua de lungă la malul mării, în staţiunea lui „de suflet“, Mamaia. Amator de sporturi extreme, Radu Mazăre a ales să practice kite surfing sau să se plimbe cu sky-jet-ul şi să lase afacerile în grija amicilor săi, Sorin Strutinsky şi Nicuşor Constantinescu.

Noaptea, Radu Mazăre nu a ocolit cluburile selecte de pe Litoral, iar paparazii l-au taxat ori de câte ori avea la braţ o domnişoară „focoasă“. Nu a renunţat nici la clinciurile politice cu opoziţia, iar apariţiile la show-urile televizate i-au crescut popularitatea, după cum spune chiar el. Mazăre susţine că locuieşte într-o vilă închiriată şi are o colecţie nedeclarată de maşini de epocă.

Printre maşinile preferate de primar se numără un jeep Willis din 1968, un Cadillac Escalade, un Jaguar, dar şi o Toyota Land Cruiser din ’77. În ultimii ani, primarul a adăugat şi un Studebaker Dictator din 1937, dar şi o replică Auburn din 1934, precum şi un model original, o maşină restilizată după un Lincoln Zephyr din 1935, comandată în SUA. Edilul Constanţei se află în pole-position şi pentru nou sezon al concursului „Burlacul“ de la Antena 1.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii