Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Radu Mazăre nu și-a declarat cei 700.000 de euro pe care îi deține în depozitele bancare din Israel

Inspectorii Agenției Naționale de Integritate (ANI) au identificat suma de peste 700.000 de euro într-un cont deschis de către Radu Mazăre la o unitate bancară de pe teritoriului Israelului, sucursala Netanya, arată un comunicat de presă emis de ANI.
Radu Mazare.jpg

Suma de 779.057 euro a fost identificată în același dosar în care Agenția Națională de Integritate a solicitat Comisiei de cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Constanța extinderea acțiunii de control referitoarea la diferența între averea dobândită și veniturile realizate de către Radu Mazăre. Totodată, depozitele bancare nu au fost menționate în declarațiile de avere pe care Radu Mazăre le-a completat în perioada 2008 – 2012. Diferențele cu caracter nejustificat raportate la averea dobândite și veniturile realizate de Radu Mazăre totalizează 916.627 euro și 143.818 lei.

La momentul actual, fostul primar al municipiului Constanța este cercetat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obținerea de autorizații.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii