Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Radu Mazăre a demisionat din funcția de primar al municipiului Constanța

Radu Mazăre, aflat în arest preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii, a demisionat, vineri, de la conducerea Primăriei Constanţa, transmite MEDIAFAX.
Radu Mazare.jpg

Într-un comunicate de presă difuzat de Primăria Constanța se precizează: „Astăzi, 22 mai, domnul Radu Ștefan Mazare și-a dat demisia din funcția de primar al municipiului Constanța.

Demisia a fost înaintată Consiliului Local și primăriei municipiului Constanța și adusă la cunoștința prefectului județului Constanța, domnul Constantin Ion.”

Radu Mazăre a fost ales primar în anul 2000 și reconfirmat în această funcție la alegerile din 2004, 2008 și 2012. În 2003, Mazăre devine Președintele PSD Constanța.

Joi, instanţa supremă a admis cererea primarului suspendat al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, de înlocuire a arestului preventiv cu cel la domiciliu, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii, decizia nefiind însă definitivă, motiv pentru care ea poate fi contestată de către procurorii DNA.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii