Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Radu Ioan Vlas

Radu Vlas.jpg
Avere: 8-10 milioane de euro Vârsta: 40 de ani Reşedinţa: Cluj Domenii: Construcţii, amenajări spaţii verzi

In clădirea Multiplex Leul (construită de Radu Vlas prin firma sa Ardeal Construct), o intrare te duce spre tarabele din piaţă, alta la galeriile de la etaj, iar o rampă indică existenţa unei parcări. Un etaj din clădirea de 17 milioane euro, deschisă în decembrie 2007, e destinat birourilor firmei Ardeal Construct.

Radu Vlas este un tip subţirel, cu părul grizonat deşi nu are decât 40 de ani şi foarte iute în mişcări, contrar obiceiurilor ardelenilor. Biroul său nu are foarte multe dotări, semn că acţionarul stă mare parte din timp pe teren. Multiplex Leul din Cluj (din Piaţa Mihai Viteazu), aflată în proprietatea sa (terenul e concesionat de la primărie pe o perioadă de 37 de ani), e populată de localnici, care vin aici ori la piaţă, ori la Clubul Bamboo deţinut în franciză de Vlas.

La „serviciu“, Vlas îmbină utilul cu plăcutul, pentru că-şi fixează întâlnirile la una dintre mesele de la restaurant sau club, putând observa, în acelaşi timp, şi ce se mai petrece. Acesta mai deţine 50% din Leone Management, 95% din societatea Ardeal Construct şi 25% din Parking Lunch Mv.

Radu Vlas mai este acţionar la Atlas Reparaţii (cu 31,9% din acţiuni), societate cu profil reparaţii auto, staţii de verificare inspecţii tehnice, tinichigerie, care a fost delistată de la tranzacţionare în vara lui 2007. „Criza m-a afectat pe societăţile din domeniul construcţiilor şi imobiliar. Pe restul activităţilor, mai puţin“, spune antreprenorul. Rassimo, firma pe numele soţiei, este cea mai profitabilă din grup.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii