FacebookTwitterLinkedIn

Adrian Peake, cel care a ocupat funcția de director general al Medicover România în ultimii cinci ani, va prelua o nouă poziție în Marea Britanie.

„A fost un privilegiu să conduc operațiunile Medicover în România în acești ani de creștere și să lucrez alături de această echipă de profesioniști dedicați. Este o perioadă bună, de creșteri susținute și sunt sigur că noua echipă de conducere va profita de oportunitățile din piață”, a declarat Adrian Peake, Director General Medicover România.

Medicover România a raportat după primele șase luni de activitate venituri cu 83,8% mai mari, acestea evoluând de la 16 milioane euro în prima jumătate a anului 2018 până la 29,4 milioane euro. Evoluția a fost impulsionată de achizițiile realizate anul trecut, când compania a preluat Spitalul Pelican din Oradea, Centrul Medical Phoenix din zona Olteniei și Centrul Medical Academica din București.

Medicover România este prezentă de 24 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și are o rețea de 37 de clinici în București și în țară și două spitale generaliste: unul în capitală și celălalt în Oradea.