Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Radu Ghețea: Ar trebui să ne revizuim normele actuale!

„Modelul de bancă universală ar trebui să rămână principala formă de organizare a băncilor comerciale, în contextul în care mediul de afaceri se tot schimbă. Sistemul bancar ar trebui să fie flexibil, să se poată adapta oricând la ceea ce va oferi acest mediu. Când spun „va oferi” mă gândesc mai degrabă nu la niște oportunități, ci la condiții diferite față de cele în care ne-am obișnuit până la un anumit punct”, a spus Radu Ghețea, președintele Cek Bank.
casa_bani.jpg

În cadrul conferinței de presă „Viitorul modelelor de business bancar”, Radu Ghețea a mai spus că „ar trebui să ne revizuim un pic normele actuale, fiindcă foarte multe dintre normele de acum au fost emise sau ajustate, de către Banca Națională, ca reglementator în perioada de criză puternică. Cred că ar trebui să le adaptăm la ceea ce înseamnă România astăzi, adică o țară cu o creștere economică de invidiat în Europa, o țară cu oportunități multiple”, a adăugat el.

„La Cek bank lucrurile sunt clare. În urmă cu opt ani am definit un model de business bancar foarte bun. Mai exact, nu mai continuăm pe ideea unei bănci de nișă cum a fost până în acel moment, ci ca o bancă comercială universală, care, punctez eu, va fi modeul pe care îl vom avea și în viitor”, a mai spus președintele Cek Bank.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii