FacebookTwitterLinkedIn

„Am încredere că echipa din spatele Gluru, un mix rar de inovație și experiență dovedită în industria tehnologică internațională, va crea un segment nou de piață, complet revoluționar. Prin această platformă, Gluru va transforma modul în care interacționăm cu datele și beneficiem de ele”, spune Radu Georgescu, Founding Partner al GECAD Group.

GECAD Group a condus runda de investiții de tip seed care a asigurat companiei Gluru 1,5 milioane de dolari înainte de lansarea pe piață a primei aplicații. La această rundă de investiții au participat și business angels precum fostul CTO al Shazam, Chee Wong, care s-a alăturat și Consiliului Director.

Gluru propune o suită de aplicații construite pe o platformă sofisticată care învață modul individual de lucru al utilizatorului pe baza activităților pe care acesta le derulează zi de zi. În plus, Gluru găsește, organizează și livrează exact acele fișiere de care utilizatorul are nevoie la un moment dat.

Gluru Assistant, prima din suita de aplicații, va fi disponibilă în cursul acestui trimestru.

Fondurile atrase ca investiție vor fi utilizate pentru a accelera creșterea Gluru prin extinderea echipei, accelerarea dezvoltării de produs și a parteneriatelor cu alte platforme, precum și pentru a extinde infrastructura operațională a companiei, echipele de vânzări, marketing și comunicare.