Cautare
, Contributor

SmallBusiness |
|

Radu Georgescu, în Board of Advisors al Smart Bill

Radu_Hasan_Smartbill.JPG
Antreprenorul Radu Georgescu, fondatorul şi preşedintele grupului GECAD, va face parte din Board of Advisors al Smart Bill, o soluţie de facturare românească. 

Rolul acestui board este de a consilia şi de a mentora echipa Smart Bill atunci când are de luat decizii importante.

“Cooptarea lui Radu Georgescu în cadrul Board of Advisors al Smart Bill se numară printre cele mai importante acțiuni ale companiei din ultimul an. Planurile noastre de viitor implică transformarea Smart Bill într-o soluție revoluționară de facturare, care să fie de mare ajutor pentru afacerile mici și mijlocii. Și, cum piața din România este mică și nu ne oferă suficiente oportunități de creștere accelerată, am dezvoltat împreună cu Radu Georgescu o strategie de extindere a Smart Bill la nivel internațional”, spune Radu Hasan, Co-Fondator și CEO Smart Bill.

La rândul său, Radu Georgescu a spus că “Smart Bill este o companie românească cu potențial mare de a depăși granițele României. Are avantajul unei echipe bine închegate și foarte hotarâte să atingă obiective îndrăznețe. Am incredere în ei și sunt convins că vom auzi numai vești bune de la Smart Bill”.

Din Board of Advisors mai fac parte şi alţi mentori care, deocamdată, au dorit să îşi păstreze anonimatul, spun reprezentanţii Smart Bill.

Smart Bill a fost lansat în 2007, iar în prezent deservește peste 18.000 de clienți. Soluția poate fi accesată de pe orice calculator cu Windows, MAC OSX sau Linux, dar și online din orice tip de browser. Din anul 2010, compania a intrat și pe piata soft-urilor de gestiune a stocurilor, oferind clienților soluția: Smart Bill Gestiune și Facturare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii