Cautare
, Contributor

Lideri |
|

Radu Georgescu a mai vândut o companie din grupul Gecad

Gecad Group, investitor în companii tehnologice și din domenii precum eCommerce și cryptocurrencies și controlat de omul de afaceri Radu Georgescu, anunță vânzarea Axigen Messaging către un grup format din patru antreprenori români cu investiții în industria IT locală.
Radu-Georgescu1.jpg

Valoarea tranzacției este confidențială, potrivit anunțului făcut de companie.

Dezvoltarea Axigen a început în 2004, cu obiectivul de a furniza o tehnologie de top în domeniul comunicării prin email, atât în România cât și global.

În cei 10 ani de existență, activitatea s-a extins la nivel internațional și tehnologia Axigen a ajuns să fie adoptată de către furnizori de servicii Internet, operatori telecom, instituții guvernamentale și companii de pe tot cuprinsul globului.

,,Decizia de a ieși din acționariatul Axigen Messaging a fost determinată de dorința de a include compania într-un grup de integratori IT care să îi permită un acces mai facil la clienți și proiecte complexe. Aceasta este o decizie strategică pentru Gecad Group și asigură totodată companiei Axigen Messaging posibilitatea de a continua să crească și să se dezvolte”, a mai anunțat producătorul IT.

Vezi ce alte exituri importante a mai făcut Radu Georgescu în ultimii ani

Antreprenorii care au achiziționat Axigen au investit în mai multe companii tehnologice, printre care Modulo Consulting, un integrator de soluții profesionale IT, personalizate și complete.

“Pentru că Gecad se concentrează acum pe companii Internet și eCommerce, decizia de a vinde Axigen Messaging a fost oarecum firească. Sunt mulțumit că Axigen se va dezvolta în mâinile unor antreprenori români tineri, care au experiență vastă în proiecte de integrare a soluțiilor IT la nivel global. Mă aștept ca Axigen să crească exponențial de acum înainte, primind un impuls puternic din partea noilor acționari, atât în activitatea de vânzări și marketing, cât și în cea de dezvoltare a unor noi tehnologii și servicii”, explică Radu Georgescu, Founding Partner al Gecad Group.

“Axigen este un produs de comunicare adresat atât furnizorilor de servicii de internet cât și organizațiilor ce vor să își eficientizeze fluxul de comunicare și colaborare internă, ce are un potențial mare și pe care îl vom dezvolta în continuare. Suntem încântați să preluam aceast produs și oamenii care au ajutat la dezvoltarea lui”, a declarat Bogdan Moldovan, unul dintre cei patru antreprenori.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii