Cautare
, Staff

Lideri |
|

Radu Căprău preia conducerea Downstream Oil a OMV Petrom, din octombrie

În ședința de astăzi, Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom l-a numit pe Radu-Sorin Căprău (43 de ani), în funcția de membru nou al Directoratului OMV Petrom, responsabil cu activitatea de Downstream Oil, a anunțat compania pe Bursa de Valori București.

„În conformitate cu Actul Constitutiv al OMV Petrom, numirea a fost făcută pentru perioada rămasă din mandatul lui Neil Anthony Morgan, până în dată de 16 aprilie 2019. Radu-Sorin Căprău a acceptat numirea și va prelua poziția începând cu dată de 1 octombrie 2018. Așa cum a fost comunicat pe dată de 30 mai 2018, Neil Anthony Morgan a renunțat la mandatul său de membru al Directoratului OMV Petrom S.A. responsabil cu activitatea de Downstream Oil”, se mai scrie în anunțul citat.

De asemenea, azi, Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom a renunțat la perioada completă de preaviz. Prin urmare, mandatul lui Neil Anthony Morgan va înceta la dată de 30 septembrie 2018.

Coincidență mai rar întâlnită: Cele mai mari trei businessuri din România au noi șefi de la aceeași dată, 1 mai

Dacă românii s-au obișnuit deja să aibă un nou prim-ministru odată la șase luni, un moment mai rar întâlnit este acela că locul 1, Dacia, locul 2 și locul 3, ultimele două companii din grupul OMV Petrom, din businessul local să aibă de la aceeași dată un nou CEO. Cele trei au cumulat afaceri de aproape 10,5 miliarde de lei, în 2016, anul pentru care există cele mai complete date.

Profitul net al OMV Petrom a crescut cu 38%, în primul trimestru, la 854 de milioane de lei

Profitul net atribuibil actionarilor OMV Petrom S.A. a crescut cu 38%, în primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, până la 854 de milioane de lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii