Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Radu Bălăceanu, Foodpanda: Peste 70% din totalul comenzilor de mâncare vor fi făcute pe smartphone

Peste 70% din totalul comenzilor de mâncare plasate pe Foodpanda vor fi făcute pe smartphone, potrivit lui Radu Bălăceanu, country manager Foodpanda România.
familie-bucatarie-mancare

Anul trecut,  comenzile plasate prin aplicația mobilă au generat circa 64% din totalul comenzilor de mâncare realizate de români pe platformă, cea mai mare rată din rândul țărilor europene cu prezență Foodpanda.

Cât despre prima jumătate a lui 2015, aplicația mobilă a generat peste 55% din totalul comenzilor platformei online, față de 33% în perioada similară a anului trecut, cele mai multe fiind transmise de pe terminale smart cu sistem de operare Android (mai bine de jumătate), urmate de iOS (circa 40%) și Windows (ușor peste 1%).

Potrivit lui Radu Bălăceanu, Bucureștiul conduce în topul celor mai multe feluri de mâncare comandate de pe smartphone, cu 78% din totalul comenzilor mobile, urmat de Cluj-Napoca, cu 14%, restul orașelor cu prezență Foodpanda generând sub 2% din comenzile mobile.

În ceea ce privește valoarea medie a comenzilor prin aplicație, cea mai mare, de peste 55 lei, este plasată de pe terminale cu sistem de operare iOS, urmată de Android, cu o comandă medie de circa 50 de lei, și Windows, cu 45 de lei.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii