FacebookTwitterLinkedIn

UPDATE: Fostul senator Georgică Severin a fost validat miercuri, cu unanimitate de voturi, de Comisiile reunite de cultură ale Parlamentului, în funcția de președinte-director general al Societății Române de Radiodifuziune și președinte al Consiliului de Administrație.

(text inițial)

S-au înregistrat 310 voturi pentru și 11 împotrivă.

Din partea președintelui României, membrii CA ai SRR sunt Dragoș Gabriel Pătlăgeanu — titular și Camelia Tatiana Ilie — membru supleant.

Din partea Guvernului este Maria Țoghină, aceasta fiind singura nominalizare, fără supleant.

Din partea salariaților SRR, membri titulari sunt Adrian Valentin Moise și Gabriel Basarabescu, iar supleanți — Nicoleta Balaci și Constantin Pușcaș.

Georgică Severin, Bogdan Niculescu Duvăz, Cristian Teodorescu, Ruxandra Ileana Săraru sunt membri titulari în CA al SRR din partea PSD, în timp ce supleanți sunt Anca Florea, Cristian Zărescu, Ioan Horăscu și Adrian Pop.

PNL i-a desemnat ca titulari pe Radu F. Alexandru și Alexandru Iulian Muraru și ca supleanți pe Ioan Chiorean și Laurențiu Ichim.

Membrii în CA al SRR propuși de USR sunt Angelo Mitchievici — titular și Mihai Radu Vancu — supleant.

Din partea UDMR, titular este Demeter Andras Istvan, iar supleant — Romanszki Zsuysa, iar de la minoritățile naționale — Milan Miroslav Manyura (titular) și Roxana Georgeta Gheorghe (supleant).

CITEȘTE URGENT ȘI NEAPĂRAT: “VREAU TWIN PEAKS!”