Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Radioul Public a rămas fără conducere. Parlamentarii au respins raportul de activitate pe anii 2015 și 2016

Plenul reunit al celor două Camere a Parlamentului a respins, miercuri, rapoartele de activitate ale SRR pe anii 2015 şi 2016, fapt care atrage după sine şi demiterea actualei conduceri, în frunte cu preşedintele director general, Ovidiu Miculescu, informează NEWS.RO.
RADIO--280x205.jpg

UPDATE: Plenul Camerei Deputaților și Senatului l-a validat miercuri pe Georgică Severin pentru funcția de președinte-director general interimar al Societății Române de Radiodifuziune cu 214 voturi „pentru”, 58 „împotrivă” și o abținere.

(textul inițial)

Comisiile reunite de cultură au redactat un raport de respingere al raportului de activitate al SRR pe anul 2015, punctul de vedere al comisiei fiind aprobat de plen cu 233 de voturi „pentru”, 65 „împotrivă” şi cinci abţineri.

Tot în plenul de miercuri a fost respins şi raportul de activitate pe 2016.

Preşedintele de şedinţă, Florin Iordache, a anunţat că astfel a fost demisă actuala conducere a SRR, în frunte cu Ovidiu Miculescu.

De asemenea, tot miercuri, Comisiile de Cultură ale Parlamentului au dat miercuri aviz pozitiv propunerii ca Georgică Severin (PSD) să ocupe funcția de președinte director-general interimar al Societății Române de Radiodifuziune.

Propunerea urmează să fie supusă aprobării plenului Parlamentului.

CITEȘTE: SĂRBĂTOAREA CONTINUĂ LA TVR

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii