Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Radiodifuziunea Română a primit de la CNA zece noi frecvenţe FM

Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) a primit 10 noi frecvenţe FM, inclusiv în Piteşti, Târgu-Mureş, Cluj-Napoca şi Râmnicu Vâlcea, pentru a-şi putea extinde reţeaua actuală de radio, printr-o decizie luată, marţi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), informează MEDIAFAX.
RADIO--280x205.jpg

CNA a analizat, în şedinţa de marţi, o solicitare primită de la SRR de acordare a unui număr total de 35 de frecvenţe FM noi, pentru serviciile de programe ale Radioului Public, care nu pot fi recepţionate în prezent pe întregul teritoriu al României. Cele 35 de frecvenţe au fost solicitate de SRR în funcţie de necesarul de localităţi care trebuie acoperite de Radio România şi în funcţie de priorităţile posturilor operate de Radioul Public.

CNA a decis să acorde 10 frecvenţe FM noi posturilor operate de Radioul Public.

Astfel, pentru Radio România Actualităţi a fost acordată o frecvenţă FM (la Piteşti), pentru Antena Satelor au fost alocate trei noi frecvenţe FM (la Comăneşti, Zalău şi Sulina), pentru Radio Mureş – o frecvenţă FM (la Târgu-Mureş), pentru Radio Cluj – o frecvenţă FM (la Cluj-Napoca), pentru Radio Iaşi – o frecvenţă FM (la Huşi), pentru Radio Constanţa – o frecvenţă FM (la Tulcea), pentru Radio Oltenia Craiova – o frecvenţă FM (la Râmnicu Vâlcea), pentru Radio Timişoara – o frecvenţă FM (la Petroşani).

CITEȘTE: „CINE MAI ARE NEVOIE DE TVR?”

Spre deosebire de posturile de radio private, care pot obţine doar prin concurs frecvenţe radio, Radioul Public poate primi astfel de frecvenţe printr-o decizie a CNA.

În cazul celor zece frecvenţe FM acordate marţi Radioului Public, decizia de acordare a fost luată cu unanimitatea voturilor membrilor CNA prezenţi la şedinţă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii