Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Radio Itsy Bitsy organizează Atelierele de Vară

Ateliere_de_vara_ITSY_BITSY_2013_-_Zapa_imaginatie_610x600.JPG
ITSY BITSY în parteneriat cu Asociația Părinților Isteți, organizează pe parcursul întregii veri 2013 Ateliere de vară menite să dezvolte inteligența emoțională a copiilor.

În decorul prietenos de la școala Zeppelin Schule (strada Icoanei, nr. 17A), din București, în luna august copiii sunt așteptați la Atelierele Zapa a€“ imaginație, Teatru cu Adriana Titieni, Lectură de vacanță cu Adriana Moca, la o Călătorie în lumea emoțiilor și simțurilor cu psihologul Marilena Ionescu, la un Curs de dezvoltare personală cu Ciprian Voicilă și chiar la un Atelier de design floral cu Ioana Marinescu. În joacă, cei mici vor învăța să se cunoască, să își indentifice talentele și să și le dezvolte, să relationeze și să se exprime cât mai bine. 

 Știind că învățarea prin joc este cea mai eficientă metodă de învățare în cazul copiilor și că în vacanță disponibilitatea copiilor crește, având mai multă libertate, ITSY BITSY în parteneriat cu Asociația Părinților Isteți, organizează pe parcursul întregii veri 2013 Ateliere de vară menite să dezvolte inteligența emoțională a copiilor.

 

Reveniți pe forbes.ro mâine, pentru a citi povestea Radio Itsy Bitsy, primul radio pentru copii din Europa

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii