Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Radio Guerrilla a primit de la CNA cele mai multe frecvențe la concursul de radio

Radio Guerrilla a primit frecvența Reșița - 89,9 MHz, ajungând la un total de 8 licențe „pentru refacerea rețelei”, în urma concursului de radio încheiat de CNA la 8 decembrie, informează Media Expres.
CNA

O ultimă frecvență la Baia Mare, pe 104,2 MHz, la care Guerrilla a fost pe lista scurtă împreună cu un radio local, nu a fost adjudecată și va fi scoasă din nou la concurs.

CNA a reluat votul din ședința din 24 noiembrie pentru societățile care nu au întrunit numărul legal de voturi pentru a obține licență audiovizuală radio, acordând la 8 decembrie licența pentru Câmpulung pe 94,1 MHz fostului cablist Intex Prim pentru radioul Muscel FM. Compania mai deține și televiziunea locală Muscel TV.

Frecvența de la Piatra Neamț pe 102,3MHz a fost adjudecată în urma votului CNA de către compania Radio On Air din Râmnicu-Sărat pentru Radio Bum (cu doar un vot împotrivă, Dorina Rusu, ceilalți membri ai CNA prezenți votând fiind „pentru”).

Răsvan Popescu (CNA) a rezumat rezultatul concursului spunând că din 58 de frecvențe disponibile, 10 frecvențe în FM au fost acordate Societății Române de Radiodifuziune, restul de 48 dintre care 39 în FM și frecvențe în 9 AM fiind scoase la concurs.

Un număr de 8 licențe au fost acordate Radio Guerrilla, două pentru RFI România, o licență pentru Național FM, patru licențe pentru dezvoltarea unor rețele regionale – Radio Bum are 3 licențe și Viva FM, o licență. Alte 31 de licențe au fost acordate pentru radiouri locale tematice sau generaliste.

Pe formate, CNA a acordat:

-39 de licențe pentru radiouri generaliste

două licențe pentru format de știri

– o licență pentru un radio de copii

– două licențe pentru un format de rock

– două licențe pentru format muzical neprecizat

– două licențe pe format folcloric.

O singură licență nu a fost atribuită urmând a fi scoasă la concurs ulterior.

Localismul a mai făcut un pas înainte”, a spus Răsvan Popescu, vicepreședintele CNA, declarînd închisă sesiunea de concurs.

TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN MEDIUL URBAN (NOIEMBRIE 2015)

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii