Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

RADET începe furnizarea căldurii în București

Începând de miercuri, 14 octombrie, căldura va putea fi furnizată în Capitală, în urma efectuării probelor necesare pregătirii rețelei de termoficare, potrivit Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice București.
blocuri.jpg

Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice București (RADET) anunță că luni, 12 octombrie vor fi începute probele respective. Din acest motiv, clienții RADET sunt rugați să deschidă vanele montate pe circuitul de încălzire din subsolul blocurilor, precum și a robineților montați pe calorifere pentru a se realiza o încărcare și o aerisire corectă a instalației de încălzire.

În urma problelor, marți, 13 octombrie, se poate trece la furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Potrivit unui comunicat de presă emis de RADET, „decizia furnizării agentului termic pentru încălzire se va face cu respectarea prevederilor articolului 117 din H.G. 425/1994, potrivit cărora: «Începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 18.00 – 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, iar oprirea încălzirii se face după 3 zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18.00-6.00»”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii