Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Questo lansează un apel deschis pentru muzee

Questo continuă și pentru această ediție parteneriatul strategic cu Noaptea Muzeelor, lansând un apel deschis către muzee pentru înscrierea în cadrul acestui proiect. În acest mod, muzeele au opțiunea de a-și crea, în mod gratuit, trasee speciale pentru acest eveniment.
imageedit_14_6162210773

Questo este o aplicație de mobil care oferă tururi gratuite de explorare. Fiecare tur este creat sub forma unui quest pe care utilizatorii îl parcurg prin joacă pentru a descoperi detalii autentice, cu ajutorul unor indicii și prin rezolvarea unor ghicitori distractive.

Muzeele din România care doresc să participe, vor beneficia de accesul gratuit în platforma de construire a tururilor interactive și inclusiv suportul tehnic necesar pentru construirea acestor trasee și afișarea lor în aplicație pe Android și iOS.

Prin dezvoltarea unor tururi de explorare în aplicația Questo, muzeele vor putea transforma vizitarea într-o experiență interactivă și de învățare. Totul cu ajutorul unor trasee digitale, care invită vizitatorii să rezolve o serie de ghicitori pentru a primi în schimb poveștile muzeului. Pentru realizarea unui traseu, muzeul va primi ajutor din partea Questo, urmând ca experiențele construite să rămână disponibile în aplicație și după Noaptea Muzeelor”, a explicat Claudiu Petria, Co-fondator & Chief Explore Officer Questo.

Termenul de înscriere la Noaptea Muzeelor pentru traseele Questo este 31 martie 2018.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii