Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

PwC România lansează ”Workforce Cost Projection”

PwC România lansează instrumentul online ”Workforce Cost Projection” pentru a ajuta organizațiile să simuleze impactul pe care îl au măsurile legislative aplicate în România în contextul pandemiei COVID-19, asupra costurilor cu forța de muncă.
 aboneaza-te
work from home

 

Companiile pot realiza simulări pentru eficientizarea costurilor forței de muncă prin testarea măsurilor legislative: reducerea timpului de lucru, șomajul cu sau fară ajutor de la stat, concediile pentru părinți, concedieri.

Într-un mediu de criză și în continuă schimbare, managementul resurselor umane are nevoie de noi instrumente pentru a gestiona costurile cu forța de muncă și pentru a lua decizii rapide în ceea ce privește schimbările de pe piața muncii, așa cum sunt lucrul de la distanta sau absenteismul. Instrumentul dezvoltat de noi își propune să ofere organizațiilor datele necesare pentru a înțelege impactul măsurilor legislative asupra planificării forței de muncă și pentru a găsi cele mai bune soluții pentru menținerea productivității și motivației angajaților”, spune Oana Munteanu, Senior Manager People and Organization PwC România.

Produsul a fost dezvoltat pe baza tendințelor pieței, a legislației și nevoilor specialiștilor de resurse umane. Acesta poate fi regăsit în Cloud și este aplicabil oricărei industrii, indiferent de mărimea organizației. PwC România va continua dezvoltarea acestui instrument pentru a modela impactul organizațional al deciziilor referitoare la planificarea forței de munca și bugetarea resurselor umane.

Înainte de pandemie, studiul Human Resources Technology realizat de PwC arată că trei sferturi dintre companii vor să învestească în soluții de tehnologie în domeniul resurselor umane pentru a-și îmbunătăți procesele. Date fiind condițiile determinate de perioada de lockdown și pandemie, organizațiile și-au accelerat strategiile de digitalizare și adopta din ce în ce mai mult tehnologiile în domeniul fiscal și HR, pentru a raspunde mai rapid schimbărilor din piața muncii, dar și de ordin legislativ”, a arătat Ionut Sas, Partener, Lider People and Organization PwC România.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii