Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

PwC România a cooptat-o pe Samira Șerbănescu-Voicescu, cu expertiză în diplomație, în echipa dedicată sectorului public

PwC România a cooptat-o pe Samira Șerbănescu-Voicescu, cu expertiză în diplomație, în echipa dedicată sectorului public.
Samira-Șerbănescu-Voicescu

Samira Șerbănescu-Voicescu s-a alaturat echipei PwC România, după o carieră diplomatică de 10 ani, pe parcursul căreia a lucrat la Ambasada României din Washington (Statele Unite ale Americii), urmată de 7 ani de activitate în domeniul  afacerilor publice.

Echipa noastră a fost implicată în mai multe proiecte prin care autoritățile locale au putut să-și eficientizeze activitatea, economisind în acest fel fonduri care s-au întors la cetățeni, sub formă de investiții și servicii publice mai bune. Experiența diplomatică și de afaceri publice a Samirei va ajuta la consolidarea echipei noastre dedicată sectorului public”, a declarat Ionuț Simion, Country Managing Partner al PwC România.

Ea ocupa poziția de Senior Manager în cadrul echipei de consultanță a PwC, experiența și poziția sa completând competențele echipei dedicate sectorului public din cadrul PwC România.

Investim în dezvoltarea echipei de Public Sector cu dorința de a fi mai aproape de nevoile clienților noștri și pentru a-i sprijini mai bine în dezvoltarea proiectelor la care lucrează. Alăturarea Samirei la echipa PwC România ne va ajuta în dezvoltarea relațiilor de afaceri și deschiderea către sectoare și provocări noi”, a precizat Bogdan Belciu, Partener, Servicii de Consultanță în Afaceri și Management.

Șerbănescu-Voicescu a deținut funcția de Director General Adjunct al biroului din România al firmei americane de consultanță McGuireWoods Consulting, unde a condus practica dedicată sectorului energetic și a acordat consultanță în domeniul relațiilor guvernamentale și comunicării strategice pentru investitori străini – companii nord-americane și europene – pe care i-a sprijinit în promovarea și derularea operațiunilor în România.

Aceasta a lucrat pe proiecte în care a interacționat activ cu instituțiile din sectorul guvernamental, corpul diplomatic acreditat la București, mediul de afaceri local și alte entități relevante pentru afacerile clienților din portofoliu.

Sper că proiectele pe care le voi derula alături de colegii mei să aducă valoarea adăugată de care clienții noștri au nevoie, cu impact relevant pentru activitatea acestora și imaginea României”, a spus noul Senior Manager, Advisory Consulting – Public Sector, al PwC România.

Absolventă a Facultații de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București, ea are un masterat în limba arabă. Vorbește fluent patru limbi străine și a efectuat specializări externe în domeniul consultanței în afaceri și relațiilor internaționale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii