Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

PwC Europa Centrală și de Est va avea un nou CEO, Nick Kos, actualul Country Managing Partner al PwC Ungaria, de la 1 iulie 2018

Firma de servicii profesionale PwC Europa Centrală și de Est a anunțat alegerea lui Nick Kós în poziția de CEO pentru un mandat de patru ani, care va începe de pe 1 iulie 2018.
Nick_Kos_CEO PwC Europa Centrala si de Est

Nick Kós (49 de ani) este de origine irlandeză și maghiară. În prezent este Country Managing Partner al PwC Ungaria și a lucrat în cadrul PwC timp de 27 de ani, din care 24 de ani în Europa Centrală și de Est, și 18 ani ca Partener de Audit.

Înainte de această alegere, el a exercitat diverse funcții de conducere ca Lider de Audit pentru Regiunea de Vest din cadrul PwC ECE, Lider al Echipei de Servicii de Audit pentru Sectorul Produselor Industriale, precum și lider de audit în Rusia și Regiunea de Est. El a fost implicat în proiecte pentru unii dintre clienții importanți ai PwC în Ungaria și ECE, printre care grupul Nokia, MOL și Diageo.

Sunt onorat că am fost ales CEO al PwC ECE. Aceasta este o perioadă plină de oportunități pentru PwC în Europa Centrală și de Est și este un privilegiu să conduc o echipă de peste 10.000 de profesioniști. Mă voi concentra pe asigurarea calității serviciilor pentru clienții noștri, la standardele de excelență ale PwC, continuând în același timp să investim în dezvoltarea oamenilor, a abilităților noastre și a tehnologiei utilizate. Este, de asemenea, vital să continuăm să ne ajutăm clienții pentru a răspunde în cel mai bun mod provocărilor și oportunităților actualului context de piață. Vreau, de asemenea, să îi mulțumesc Olgăi pentru dedicarea și angajamentul pe care le-a demonstrat în acești patru ani”, a declarat Nick Kós.

El va prelua conducerea firmei de la actualul CEO, Olga Grygier-Siddons, care își va încheia mandatul de patru ani, la 30 iunie 2018.

A fost o adevărată onoare să fiu CEO al PwC ECE. Sunt mândră în mod deosebit de toată munca pe care am depus-o, alături de clienții noștri și de alți stakeholderi. Vreau de asemenea să îl felicit pe Nick Kós, alături de care voi coopera îndeaproape pentru a asigura o tranziție de succes și cât mai lină către mandatul său de conducere”, a declarat Olga Grygier-Siddons. 

Rețeaua de firme PwC este prezentă în 158 de ţări cu mai mult de 236.000 de profesioniști, oferind servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale şi consultanței pentru afaceri.

PwC este prezentă pe piața din Europa Centrală și de Est de mai bine de 25 de ani, fiind o rețea de firme, alcătuită din entități juridice separate, în conformitate cu legile și reglementările locale aplicabile. Această rețea cuprinde peste 10.000 de profesioniști, inclusiv 281 de parteneri, care lucrează în 56 de birouri din 29 de țări din regiune.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii