Cautare
, Contributor

Cariere |
|

PwC dă startul programului de recrutări Career-Boosting Game, ediția 2016

PwC România a dat startul ediției din acest an a PwC Career-Boosting Game, un proces de recrutare specific companiei.
recrutare

PwC Career-Boosting Game este o modalitate inovativă de a gestiona procesul de recrutare şi selecţie prin intermediul unei competiţii bazate pe conceptul de „gamification”, care se referă la utilizarea gândirii şi mecanicii jocurilor într-un context real, în mediul de business.

Programul, care a fost lansat pe 16 martie și se va derulara  până pe 12 mai, se adresează studenților şi absolvenților interesați de o carieră în consultanţă. Participanții vor intra într-o competiție dinamică, pe echipe, în care vor aborda teme de macro şi micro-economie, vor interacționa pe Facebook, vor participa la workshop-uri de dezvoltare personală şi vor cunoaște îndeaproape profesioniștii din cadrul PwC, cu ajutorul cărora îşi vor elabora proiectele.Cele mai bune echipe vor câștiga premii în bani, iar unii dintre participanți vor putea fi selectaţi pentru un program de internship sau pentru poziţii de consultant junior în cadrul PwC România.

Studiu PwC: Capacitatea de apărare a multor state va fi afectată de nevoia reducerii cheltuielilor bugetare

Ramona Simulescu_1„Este al doilea an în care derulăm acest joc. Impactul lui în campania de recrutare de anul trecut a fost foarte bun, conceptul în sine fiind apreciat atât de participanţi, cât şi de colegii noştri. Mai mult decât atât, ne-a oferit ocazia de a ne apropia de ceea ce îşi doresc candidaţii, într-o manieră care să fie utilă şi să adauge valoare atât candidaţilor cât şi organizaţiei”, a declarat Ramona Simulescu, Liderul de HR al PwC România.

Câştigătorii concursului vor fi anunțați la sesiunea de premiere din luna mai, iar cei care vor fi selectaţi să facă parte din echipa PwC se vor alătura firmei din luna septembrie. Se estimează că prin intermediul acestui program vor fi selectaţi până la 150 de studenţi si absolvenţi.

Studiu PwC: Directorii generali din România sunt optimiști cu privire la creșterea veniturilor companiilor lor în 2016

Pentru acei candidati pentru care procesul clasic de selecţie este o opţiune mai potrivită, PwC a deschis în paralel şi toate poziţiile pentru care caută candidaţi, iar acestia pot aplica online pe site-ul www.pwc.com/jobs, urmând ca cei selectaţi să fie invitaţi petru testare şi interviuri în vederea angajării.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii