FacebookTwitterLinkedIn

Este la fel de valoroasă ca model entry-level de la Mercedes Benz M Class și se apropie de venitul mediu al unui american în 2011: 50.054 de dolari. Totuși, sacul de cadouri este cel mai puțin costisitor din ultimii cinci ani, în 2010 cadourile primite e nominalizații la Oscar depășind 90.000 de dolari.

“Sunt convins că având un sac de cadouri în valoare de 48.000 dolari sau unul de 58.000 de dolari vor trece neobservate de către Amy Adams, Hugh Jackman și Lawrence Jennifer”, susține Fary Lash, fondatorul companiei Distinctive Assets, care pregătște sacul de cadourile pentru Premiile Oscar în ultimii 11 ani.

Premiile OSCAR 2013 – Lista nominalizărilor

Trebuie spus însă că, există o mulțime de cadouri care se asortează stilului de viață al unui actor de la Hollywood în punga pregătită de Distinctive Assets: un tratament pentru slăbit în valoare de 4.100 de dolari, o cremă de mâini de 406 dolari, un dispozitiv de filtrare a apei de 795 de dolari, dar și un Pass de 1.800 dolari la clubul VIP al aeroportului Heathrow din Londra.

Printre “nimicurile” din pungă se regăsesc și câteva lucurui ieftine dar practice, cum ar fi o perie de curățat scamele de pe îmbrăcăminte în valoare de 19.99 dolari, dar și un produs de curățare de 3,99 dolari de la Windex. Există chiar și un pachet de șase prezervative în valoare de 20 de dolari.

Televiziunea E! va întâmpina vedetele pe covorul roșu și HBO va transmite în direct Oscarul 2013

Organizatorii au pus, totusi, și un voucher de vacanță în sacul de cadouri de la Oscarurile din acest an. Nominaizații au de ales din cele două vacanțe de 12.000 de dolari. Printre cadourile din 2013 se mai regăsește și un bon pentru servicii de decorațiuni interioare, în valoare de 7.400 dolari.

Câştigătorii Globurilor de Aur, ediţia 2013

Totuși, vedetele care vor primi cadouri şi vacanţe gratuite la diverse gale trebuie să le declare în formularele lor pentru fiscul american, la rubrica “venituri”, şi să plătească impozitele aferente acestor daruri.