Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Punct și de la capăt: Procesul lui Liviu Dragnea va fi reluat de la zero

Procesul în care președintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu și la fals intelectual în legătură cu angajarea a două membre de partid la DGASPC Teleorman va fi reluat de la început, potrivit unei decizii luată marți de Înalta Curtea de Casație și Justiție, informează AGERPRES.
Liviu Dragnea

Decizia a fost luata ca urmare a două hotărâri CEDO, invocate din oficiu de președintele de instanță: decizia în cazul Cutean vs România și decizia Beraru vs România. Deciziile CEDO referitoare la continuitatea completului de judecată au fost invocate pentru că judecătoarea Ana Maria Dascălu nu mai face parte din complet pentru că s-a pensionat.

O decizie asemănătoare a fost luata în această dimineață în dosarul Tăriceanu, tot ca urmare a pensionării judecătoarei Ana Maria Dascălu. Ea a fost înlocuită de judecătorul Constantin Epure.

Următorul termen al procesului de la ÎCCJ a fost stabilit pentru data de 3 octombrie, ora 13,00.

Azi, de la ora 15:00, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a avut loc un nou termen în procesul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman.

Circa 15 persoane au protestat în fața instituției împotriva liderului PDS.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii