FacebookTwitterLinkedIn

Parteneriatul cu KLM pe boarding pass-uri și în e-mail-urile de check-in vine la scurt timp după ce, în octombrie 2015, renumitul cotidian britanic The Guardian a inclus restaurantul Pukka Tukka într-un ghid pentru orașul București, publicat pe varianta online a ziarului.

Pukka Tukka restaurant 2

KLM, prima companie aeriană care trimite informări prin Facebook Messenger

Pukka Tukka food 1

Pentru a identifica locația compatibilă cu pasagerii companiei, o echipă de reprezentanți ai KLM a analizat o serie de restaurante din capitală. În urma acestei analize, restaurantul bio Pukka Tukka din inima Bucureștiului a fost ales ca recomandare exclusivă pe segmentul food.

Toate ingredientele folosite în restaurant sunt 100% certificate bio și provin din magazinul propriu, Pukka Food, primul magazin bio din România, ale cărui porți au fost deschise încă din anul 2008.

Pukka Tukka food 2

Magazinul este aprovizionat săptămânal de la cei mai de încredere furnizori din România și din Europa, după ce produsele sunt trecute printr-un proces de testare și selecție.

Toți pasagerii care călătoresc spre București cu KLM vor regăsi pe biletele de îmbarcare imprimate acasă, precum și în e-mail-urile de check-in, primite pe desktop sau pe smartphone, recomandarea de a vizita bistro-ul Pukka Tukka.