FacebookTwitterLinkedIn

Ingrediente

10 ciocănele de pui mai mici

300 g pesmet Panko Băneasa

500 ml iaurt de băut

4 căţei usturoi

2 linguriţe boia dulce sau iute

2 linguriţe oregano uscat

ulei pentru prăjit

sare

piper

Mod de preparare

Cureţi și speli ciocănelele de pui, le înţepi cu vârful unui cuţit și le condimentezi cu sare, piper, boiaua dulce și oregano. Adaugi peste ele iaurtul de băut, usturoiul pisat, amesteci, acoperi cu folie de plastic și le lași la frigider peste noapte. Puiul se va frăgezi și își va lua aroma de usturoi și condimente.

Pui ulei mai mult la încins. Scuturi ciocănelele de lapte, le tăvălești prin pesmet Panko Băneasa și le prăjești, la foc mic, până se rumenesc frumos. Le scoţi pe prosoape absorbante. Servești puiul alături de o salată.