Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Pufin, prima aplicație românească pentru teambuildinguri la distanță

Agenția de publicitate Godmother a lansat o soluție alternativă la teambuildingurile clasice, în contextul în care majoritatea companiilor și-au trimis angajații să lucreze de acasă. Pufin oferă o platformă de amintiri comune și ajută colegii să interacționeze atât pe plan uman, dar și profesional, construiește punți de legatură și face ca relațiile dintre colegi să devină personale.
Screen Shot 2020-04-09 at 11.31.46

Participanții își instalează aplicația și primesc misiuni pe care urmează să le rezolve.

Misiunile pot fi rezolvate în câteva minute sau pot fi gândite scenarii care să dureze câteva zile, de genul: încarcă o fotografie cu tine și pet-ul tău; sau arată-ne într-un video ce sport faci zilnic; sau mulțumește unui coleg printr-un video fără să-i menționezi numele. La final, toți colegii acordă voturi și automat se generează clasamente.

Se pot genera rapoarte de acțiune post event, atât din punct de vedere calitativ, dar și cantitativ.

Mihai Baciu – Manager Agrafa, unul dintre beneficiari, spune: „Am reușit să ne deconectăm de la situația tulbure în care ne aflăm, să ne bucurăm de interacțiunea cu colegii și să îi cunoaștem mai bine, tesțându-ne în același timp creativitatea. Ne-am simțit din nou parte a aceleiași echipe unite si plină de viață. Ne-a energizat și cu siguranță ne-am distrat.”

Informații suplimentare se află pe site-ul www.pufin.ro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii