FacebookTwitterLinkedIn

Cel mai mare client publicitar al canalului ETNO TV, în primele trei luni ale anului, a fost Exploatarea Minieră Harghita, companie privată, producătoare de dolomită macinată, folosită la  fabricarea îngrașămintelor chimice (nitrocalcar). Delcamag este brandul de dolomită amorfă de Delnița, extrasă de Exploatarea Minieră Harghita.

Firma din Miercurea Ciuc a consumat 505 puncte de audiență (Gross Rating Point – GRP) pe targetul comercial (18 – 49 de ani, urban). Este singurul client publicitar al ETNO TV care a depășit pragul de 500 de GRP-uri.

Cel de-al doilea client a fost producătorul de vinuri Cotnari S.A. (343 GRP’30). Ministerul Afacerilor Europene, prin campania „Pentru români, cu bani europeni”, a fost cel de-al treilea consumator de publicitate pe stație lui Silviu Prigoană (257 GRP’30). Un alt client important a fost Celco S.A. Constanța, producător de materiale de construcţii, care a consumat 223 puncte de audiență.

De abia pe locul cinci se plasează o multinațională: Rewe (212 GRP’30). Alți clienți cu reclame pe ETNO TV: Salonul de coafură „Marian Cotoi” (180), BCR (180), GlaxoSmithKline (171), Boromir (152) și Biofarm (152).

Reclamele difuzate pe ETNO TV au acumulat 3.870 GRP’30pe targetul comercial.