FacebookTwitterLinkedIn

Noua agenție consolidează serviciile oferite de Publicis Groupe România, ducând oferta de soluții de date pentru campaniile de marketing la următorul nivel, oferind clienților și pieței capacități avansate, inclusiv analize predictive.

Agenția se lansează ca o structură unică de servicii complete, cu o echipă de profesioniști în analiza datelor, dublată de un grup de experți în Creație, Media, Strategie și Tehnologie.

Digitas România va funcționa ca un centru de excelență pentru întregul grup local. Biroul cuprinde 22 de angajați și este condus de Călin Buzea (foto), din poziția de Managing Director & CTO.

Călin Buzea, Managing Director – Digitas Romania: „Sunt foarte încântat de business-ul Digitas în România. Marketingul digital românesc a evoluat foarte repede, în multe cazuri, simultan cu piața externă, iar această lansare vine într-un moment excelent – ca răspuns direct la nevoia locală de soluții de transformare digitală a marketingului. Vom dezvolta strategii bazate pe date și tehnologii care identifică cele mai bune modalități pentru clienții noștri, pe toate platformele lor sau pe cele partenere, cu soluții plătite sau organice, de a ajunge mai bine la consumatorii lor. Ca parte din această structură globală, vom avea acces la know-how 360’ și la o rețea de colaborare formată din experți din întreaga lume.”

Înainte de a deveni Managing Director al Digitas România, Călin a condus divizia Digitală a Publicis. El îi va raporta direct lui Teddy Dumitrescu, CEO al Publicis Groupe România:

„Cred cu tărie că grupul nostru este acum cel mai bine poziționat pentru a oferi soluții eficiente de comunicare tuturor liderilor de afaceri din România. Cum cu toții trăim o perioadă de incertitudine, industria de comunicare necesită o abordare strategică și eficientă, axată pe date. Cu Digitas, un brand global de agenții care adună toate capabilitățile sub un singur acoperiș, cred că avem totul. Suntem bucuroși să salutăm această cultură unică în grupul nostru.”  – Teddy Dumitrescu, CEO – Publicis Groupe Romania. 

 „Suntem încântați că România se alătură oficial rețelei de agenții dinamice Digitas. Călin și echipa sa sunt uniți în misiune și pasiune pentru a susține clienții în transformarea continuă a business-ului lor, dar și pentru a impulsiona creșterea Digitas în întreaga regiune. Clienții noștri văd Digitas România ca pe o oportunitate clară de a mobiliza o rețea globală conectată, cu acces deplin la organizarea și structura Power of One a grupului Publicis” – Jodi Robinson, CEO – Digitas America de Nord.