Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

(P)Training Intensiv de E-commerce cu Train Your Brain

Train Your Brain, una dintre cele mai active si apreciate companii de training si conferinte, va organiza in data de 25 noiembrie 2016, Training Intensiv de E-commerce, la Grand Hotel Continental, Bucuresti.
afis 25 nov 2016 - ecommerce

Un eveniment complet, in care veti fi pusi la curent cu cele mai importante si utile informatii necesare pentru a sti de unde începem construirea unui magazin online, care este potențialul afacerii online și ce nișe se vor dezvolta în e-commerce.

De asemenea, despre cum abordam cumparatorul in online si cum castigam increderea si loialitatea acestuia, cum nu doar vindem bine dar si crestem vanzarile noastre online.

Un eveniment util atat celor care sunt la inceput de drum in acest domeniu, cat si celor care deja activeaza pe aceasta piata, dar care isi doresc completari si actualizari ale cunostintelor si informatiilor pe care le detin.

Train Your Brain a fost lansat de catre Alexandru Baltat in toamna anului 2012 si, de atunci, a organizat peste 100 de evenimente, seminarii, conferinte si traininguri open dar si inhouse, la care au participat peste 2000 de persoane din mai mult de 500 de companii din Bucuresti si din tara.

Pentru program, agenda detaliata a Training Intensiv de E-commerce, si inscriere accesati www.trainyourbrain.ro.

Un eveniment in parteneriat cu Forbes Romania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii