Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Prysmian Group lansează un program de recrutare a inginerilor cu experiență de lucru într-o unitate de producţie

Prysmian Group, compania ce activează în domeniul domeniul sistemelor de cablu pentru energie și telecomunicații, inaugurează programul de recrutare „Make It”, adresat inginerilor și tehnicienilor cu experiență în domeniul industrial.

Compania vrea să angajeze ingineri de proces, de întreținere, de proiectare și de calitate, precum și alte calificări tehnice specializate pentru a ocupa posturi cheie din zona de producţie, în cadrul unuia din centrele de excelență pe care Prysmian le deţine în întreaga lume.

Printre criteriile prevăzute de companie se numără o diplomă de licența în inginerie sau o diplomă echivalentă, precum și o experiență profesională de 3-5 ani obţinută prin job-uri similare într-un context profesional anterior, buna cunoaștere a limbii engleze și abilităţi de lider.

Grupul urmărește identificarea și punerea în valoare a celor mai bune talente din domeniul producţiei industriale, oferindu-le posibilitatea de a-și valorifica abilităţile și competențele. Prin intermediul unui program profesional de patru ani, „Make It” se va axa pe dezvoltarea ulterioară a competențelor esențiale pentru cariera candidaților selectați. Programul va include două săptămâni de training la sediul din Milano și două săptămâni în noua Manufacturing Academy din Mudanya (Turcia), un centru specializat care va fi inaugurat în ianuarie 2016 în una dintre fabricile cele mai importante ale Grupului și care va permite formarea personalului înalt calificat.

„Make It urmează unei alte iniţiative recente, Build the Future, programul de formare profesională adresat tinerilor absolvenţi. Această succesiune demonstrează încrederea Prysmian în valoarea capitalului uman și importanța investițiilor destinate tinerilor”, a declarat Fabrizio Rutschmann, director Resurse Umane și Organizare al Prysmian Group.

Cu 89 de fabrici și numeroase centre de excelență în 33 de țări, Prysmian Group este o companie dedicată investițiilor industriale continue (estimate la 163 de milioane în 2014.

În România, Prysmian investește în prezent în construcția instalațiilor pentru producţia cablurilor optice situate în cadrul Parcului Industrial din Slatina: noua fabrică va putea produce o gamă completă de cabluri din fibră optică de nouă generație destinate celor mai inovatoare aplicații și utilizări. Datorită acestei investiții, Prysmian estimează dublarea capacității actuale de producție până în 2017 și triplarea acesteia până în 2020, creând până la sfârșitul proiectului 300 de locuri de muncă stabile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii