Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Provocările de management și tehnologia, în business-ul modern

Businessul modern este definit de cele mai noi trenduri, mobilitatea a luat avânt, provocările de management sunt din ce în ce mai mari. De aceea, trebuie să ținem pasul cu tehnologia, care poate transforma businessul și poate duce la rezultate extraordinare, reducând costurile și economisind timp.
cloudconference

Deși trăim într-o societate bazată pe tehnologie, în business, importanța comunicării tradiționale față-în-față nu poate fi subestimată. Atunci când modul de lucru este foarte alert și implică diferite zone geografice, comunicarea poate fi mai greu de realizat. De aceea, este foarte important pentru succesul în afaceri să găsim modalități de a păstra persoane conectate în timp real.

Forbes România, în parteneriat cu LifeSize și Veracomp,  organizează un eveniment inovator, care va dezbate unele dintre cele mai importante provocări ale businessului modern.

Evenimentul va avea loc miercuri, 30 septembrie, la Athenee Palace Hilton, iar invitatul special este Marco Michieluzzi, Sales Director – Europa de Est și Turcia.

Vizualul plasează oamenii în centrul experienței de colaborare. Îi ajută să lucreze împreună prin noi metode care transformă afacerea, susțin inovația și astfel ating mai multe rezultate cu mai puțin efort. Vorbim despre interacțiune de ultimă generație – astfel că, fiecare dintre noi, oriunde s-ar afla, poate comunica eficient, obținând rezultate optime.

Evenimentul se adresează Directorilor Generali și proprietarilor de business, Directori Financiari, Directori de Vanzari, Directori de Resurse Umane și Directori de Marketing din companii medii și mari.

 

Mai multe detalii și înscriere la: evenimente@forbes.ro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii