FacebookTwitterLinkedIn

Oana Gheorghiu, fondatoare Dăruiește Viață: „Cred ca doar împreună și doar fiind responsabili și solidari putem trece peste această pandemie. Ajutorarea celor care au nevoie, fie că sunt pacienți, medici, asistente sau oamenii care lucrează în spital este un gest de responsabilitate individuală, dar și de responsabilitate colectivă. Este timpul ca și noi să fim alături de ei, într-o situație total nouă, pe care niciunul dintre noi nu ar fi putut-o anticipa.”

Carmen Uscatu, fondatoare Dăruiește Viață: „În această perioada este un moment bun ca fiecare dintre noi să se întrebe ce pot face eu pentru a ajuta. Poți rămâne în casă, îi poți ajuta pe cei vârstinici cu cumpărăturile, poți dona. Mă bucur să văd că și companiile își pun această întrebare și sprijină societatea civilă în eforturile pe care le facem pentru a fi alături de personalul medical și de pacienți. #ReușimÎmpreună.”

Provident a redus cu peste 75% interacțiunile fizice directe cu clienții. În plus, interacționăm exclusiv cu clienții care vor și pot să fie vizitați în condiții de siguranță. Totodată, în baza unui proces implementat acum mai bine de 2 ani, Provident a oferit clienţilor aflaţi în dificultăţi financiare, inclusiv ca urmare a situației generate de virus, posibilitatea de a-şi amâna plata ratelor, fără niciun efect negativ asupra lor (raportare baze de date externe, acumulare de restanțe). De asemenea, pentru clienţii aflaţi în izolare sau carantină, s-a aplicat acelaşi proces, în aceleaşi condiţii.

,,Pentru ca o companie să fie sustenabilă pe termen lung, ea trebuie să pună întotdeauna oamenii pe primul loc, fie că vorbim despre clienţi sau angajaţi. Da, suntem conştienţi de efectele pe care le va avea această pandemie asupra mediului de afaceri. Suntem conştienţi că multe dintre planurile fiecăruia dintre noi vor fi amânate sau anulate. Dar, în egală măsură, am înţeles că o putem lua de la capăt, atunci când totul se va fi terminat, dacă ne vom stabili priorităţile corect în această perioadă. Iar prioritatea noastră a fost și rămâne grija pentru oameni’’, a declarat Florin Bâlcan, directorul general al Provident Financial România.