Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Proteste în principalele capitale ale Europei împotriva „tiraniei medicale”

Persoanele care se opun portului măştii şi restricţiilor pentru combaterea coronavirusului au ieşit în stradă sâmbătă în mai multe oraşe ale Europei, cea mai mare manifestaţie de la Berlin fiind întreruptă de poliţie din cauza nerespectării măsurilor sanitare, informează Agerpres, conform AFP.
profimedia-0555516439

La Londra, 1.000 de persoane au cerut, în Trafalgar Square, „încheierea tiraniei medicale”, notează Agerpres. Unii au spus „Nu vaccinurilor obligatorii”, în timp ce un bărbat a fluturat o pancartă pe care scria „Măștile sunt botnițe”.

La Paris, între 200 și 300 de persoane au protestat împotriva portului obligatoriu al măştii.

La Berlin, cortegiul abia plecat de circa 20.000 de participanţi, potrivit poliţiei, a trebuit să se oprească. Invocând faptul că „distanţarea minimă” nu este respectată în pofida solicitărilor repetate ale forţelor de ordine, poliţia a decis că „nu există altă posibilitate decât dispersarea acestei adunări”.

Mii de manifestanți au continuat sâmbătă să protesteze în cadrul unei acțiuni care s-a putut derula fără intervenţia poliţiei. Mai multe grupuri au organizat sit-in-uri şi au blocat artere în mai multe locuri din Berlin.

Proteste anti-mască au avut loc, de asemenea, și la Zurich. FOTO: Profimedia

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii