Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Evenimente |
|

Proteste în Brazilia. Mii de brazilieni scandează: „Executivul acesta este vinovat de genocid”

Și Brazilia se confruntă cu proteste în mai multe regiuni ale țării. Multe dintre acestea îl vizează pe președintele de extremă-dreapta Jair Bolsonaro a cărui popularitate s-a prăbușit dramatic în ultimele săptămâni ca urmare a unor scandaluri de corupție și după gestionarea dezastruoasă a pandemiei de Covid-19.
Black,Lives,Matter,Protest,In,Brazil

Potrivit Reuters, protestele au loc pe fondul venirii unui an electoral în Brazilia și în condițiile în care președintele în funcție a scăzut puternic în popularitate din cauza modului în care a gestionat criza sanitară.

Președintele Bolsonaro este cunoscut pentru acțiunile și declarațiile sale tranșante din ultima perioadă. Un exemplu în acest sens este declarația sa în care le-a transmis brazilienilor, cităm, „să nu se mai vaite” de Covid, după ce autoritățile anunțaseră că în acea zi Brazilia înregistrase aproximativ 1.700 de decese din cauza noului virus.

Aceasta este a doua oară în această lună când brazilienii ies în stradă împotriva lui Bolsonaro.

Până în prezent, Brazilia a raportat peste 500.000 de decese în urma infectării cu virusul SARS CoV-2.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii